3 x nieuwe winkel en food hotspots in Amsterdam

Proef de gevarieerde Aziatische keuken van Happy Happy Joy Joy. Shop vintage bij All the Luck in the World. En eet gerechten vanuit de hele wereld in de Foodhallen.

1. All the Luck in the World

Naast de winkel in De Pijp en een in Utrecht heeft A.T.L.I.T.W. (All the Luck in the World) een derde winkel geopend, deze keer in Amsterdam Oost.

De eigenaren zijn moeder en dochter Jane en Nina.

Deze verleidelijke winkel is een walhalla voor mensen met een liefde voor vintage en tweedehands schatten en accessoires om je huis mee op te vrolijken.

Maar je vindt er ook pastelkleurige theedoeken van de Nederlandse ontwerper Mae Engelgeer en sjaals van Bella Balou zitten naast de arty muurstickers van Mimi Lou en ‘bug art’ van Miren van Alphen.

Bovendien is er ook eigen A.T.L.I.T.W. label, dat bestaat uit dromerige accessoires en bedrukte canvastassen, evenals kleurrijke briefkaarten ontworpen door Jane zelf.

Oh, en er is ook nog een koffiebar.

2. Happy Happy Joy Joy

Geïnspireerd door de Aziatische lokale markten, is deze kleurrijke plek rijk gevuld met Aziatische smaken.

De open keuken laat je toe om de chefkok zelf te bewonderen tijdens het bereiden van gerechten als Siu Mai dim sum (Chinees), Bun Chao Gehaktballetjes (Vietnamese) of Massaman Neau Curry (Thai).

3. Foodhallen

De voormalige tramdepot is omgetoverd tot een gastronomische reis die je meeneemt over de hele wereld om diverse keukens te proeven.

Viêt View serveert Vietnamese streetfood.

Wild Moa Pie heeft authentieke taarten uit Nieuw-Zeeland en Australië.

En Jabugo Bar Iberico vervult je wildste Spaanse Cured Ham-fantasieën.

Zoeken in artikelen